Диетата на Клои Кардашиян, с която звездата свали 18 кг!

Клои Кардашиян
Снимка: ElleBg

Клои Кардашиян е поредната сестра от клана Кардашиян, която успя да се втали скоростно. Красавицата се е сбогувала с 18 килограма от теглото си благодарение на стриктен режим.

Сестрата на Ким Кардашиян не вярва в диетите. Тя винаги е била убедена, че за да постигне резултати, човек трябва да промени всичко – начина си на живот, хранене и движение. Риалити звездата го прави и днес резултатите са налице.

Първото нещо, което Клои предприема, е пълният отказ от подсладените напити. Това е една от основните тайни, които се крият зад отслабването ѝ. Днес вместо тях тя залага на домашно приготвен студен чай и минерална вода.

Промяната на Клои е постепенна. Това позволява на тялото ѝ да я приеме. След подсладените напитки, тя заменя сладкишите с плодове. Третата стъпка е тотална забрана на пърженото. На негово място идва печеното. За да се грижи за балансираното меню на Клои, семейството ѝ наема личен готвач.

80% от успеха при един режим се дължи на храненето. Строгите диети не са задължителни, ако се храните балансирано. В менюто на Клоуи за закуска присъства овесена каша с яйца. Идеалният обяд според нея и инструкторът ѝ е лека салата с много зелени зеленчуци. Вечерята е обилна – нещо, което повечето диетолози изключват. Тя включва пиле със зеленчуци и сладки картофи с ориз. Когато през деня огладнее, риалити героинята залага на плодове. В чантата ѝ винаги има няколко плодчета.

Въпреки правилата, Кардашиян никога не се е отказвала от изкушенията напълно. Любителка на хляба и сладкото, тя ги консумира, макар и рядко и с мярка. Ако ви се яде пица - яжте, но не цялата, споделя Клои. В началото, докато била на диета, тя тайно си поръчвала това изкушение. На няколко пъти изяждала по цял шоколад или изпивала чаша шампанско, но това явно не е провалило режима ѝ.

Хранителният режим определено не е единствената промяна, която Клоуи прави. Тя смесва различни тренировки. Вече няколко години поред тя се доверява на инструктора на звездите - Гунар Питърсон. Те се виждат 4 пъти седмично, а понякога – всеки ден. Именно той е човекът, който ѝ помага да се раздели с 18-те килограма завинаги. За целта риалити героинята смесва кардио, пилатес и други тренировки. Най-любим на Клои, е боксът.

Днес Клои не се разделя с три основни уреда, които ѝ напомнят, че трябва да е в кондиция. Първият е крачкомерът, който е наложила и на семейството си. Уредът е изключително мотивиращ. Освен него, в сакът ѝ за пътуване винаги има въже за скачане. Така, когато е накъде извън дома си и не може да стигне до месния фитнес, тя отново тренира. Задължителни в гардероба на Клои са и дрехите за спорт. Освен че са удобни, специално подбраните позволяват на тялото да се поти повече.

Скоростното отслабване вади на бял свят нови проблеми - целулита и стриите. Докато много звезди отричат, Клои признава, че се е подложила на специални процедури с лазер, които да заличат тези несъвършенства.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.03.2018 19:56
Ако не можеш да контролираш апетита си,а искаш да отслабнеш опитай това ! http://bit.ly/2GSDSm0
0
0