ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетата на Милица Гладнишка сваля 9 кг за две седмици

Диетата на Милица Гладнишка сваля 9 кг за две седмици

Милица Гладнишка

Милица Гладнишка най-после успя. Актрисата спечели битката с килограмите с уникален хранителен режим. Само за две седмици тя е свалила 9 кг от теглото си.

Чаровницата от години води битка с килограмите. Днес от възпълничката Милица няма и следа. Няма жена, която да не се пита как успя.

Милица не се сдържа и сподели тайната диета. Самата тя я нарича чудотворна. Диетата е стопила девет килограма от теглото ѝ само за две седмици, които е истински впечатляващото. Диетата включва строго определени правила и промени в ежедневното меню.

В първия ден от диетата са позволени само плодове. Заедно с тях задължително се пият по поне осем чаши вода. Позволени са всички плодове, без банани, тъй като те съдържат прекомерни количества въглехидрати.

Вторият ден на дневен ред идват зеленчуците. Похапват се варени и сурови, без подправки и овкусители. Препоръчват се между осем и десет чаши вода. Колкото повече, толкова по-добре.

Третият ден от режима комбинира плодовете и зеленчуците. Тук изключение правят само бананите и картофите. Отново се пие много вода.

Отслабване

Забранените банани стават позволени в четвъртия ден от режима. Може да изядете до осем броя, в комбинация с три чаши кисело или прясно мляко.

Ден пети идва с домати и ориз. Една купичка ориз, но без подправки и олио, както и шест домата, отново неовкусени – това е дневната ви дажба.

Ден шест идва с нова порция свежи зеленчуци, отново без картофи, като и купичка сварен ориз. Може да ги приемате заедно или поотделно.

Седмият ден е последен от диетата. В него се приема по чаша варен ориз, зеленчуци и плодови сокове. Последните изчистват токсините от тялото – перфектният завършек на 7-дневния период.

Ако диетата ви се струва много тежка, може да направите два дни почивка. В тях похапвате всичко, което ви се прииска, но в малки количества. Добре е да не посягате към пърженото, сладкото и тестените изделия. След тях идват нови седем дни, в които повтаряте режима.

Милица Гладнишка споделя, че е намерила диетата под името хранителен режим на Дженерал Мотърс. Добре е да се приемат допълнителни витамини по време на прилагането ѝ, защото режимът все пак е тежък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати