Правилната диета за вас според типа фигура

1 от 3 Снимки

1. Ябълка


Вие трябва да увеличите количеството на зърнени и бобови храни. Всеки ден хапвайте свежи плодове и пийте прясно изцеден сок от домати. В менюто ви трябва да преобладават още рибните и морски изделия, както и чай от джинджифил, който ускорява метаболизма;

Различават се 4 основни типа женска фигура – ябълка, круша, банан и пясъчен часовник, като формите на пясъчния часовник се определят като най-близо до перфектните. Тези жени са с размери 90-60-90, но останалите три типа трябва да работят, за да се доближат до съвършенството.

Диетата е добро началото за извайване на идеалните мерки, като според това към кой тип спада вашето тяло, трябва да адаптирате ѝ хранителният си режим.

Някои могат да похапват повече сладко, но да сведат солените и мазни храни до минимум, а други – да направят точно обратното.

Първо обаче трябва да определите типа на фигурата си. Ябълката се характеризира с широка форма в горната част на тялото – широки рамене и големи гърди.

При крушата дупето и бедрата са по-големи за сметка на гръдната обиколка, а при типа банан размерите на гръдната обиколка, талията и дупето са приблизително еднакви.

Това разпределение определя и кои зони на тялото ви са застрашени от напълняване. Ябълките първо наддават в областта на ръцете, крушите – в областта на дупето и бедрата, а бананите – в областта на корема.

След като определите типа на вашата фигура, вижте в галерията горе от какво трябва да се лишите в ежедневното си меню и на какво трябва да наблегнете, за да имате перфектно тяло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати