Тайната напитка за отслабване на Мелания Тръмп подлуди дамите! Вижте я само тук

Мелания Тръмп
Снимка: Twitter

Мелания Тръмп, половинката на настоящия държавен глава на САЩ – Доналд Тръмп, не спира да радва с невероятните си форми. Макар да е на 47 години, тя има тяло, на което може да завиди всяка тийнейджърка.

Стройна, млада, великолепна – Мелания знае как да привлича погледите. Словенката разкри тайната си напитка, с която се събужда от години. Благодарение на нея тя топи излишните килограми без особени усилия, тъй като регулира метаболизма.

Подобно на всяка красива дама, г-жа Тръмп има рецепта за младост и красота. А Мелания определено знае как да поддържа стройната си фигура. Въпреки че разполага с възможности за най-различни хирургически намеси, някои от които вече е изпробвала върху себе си, както и скъпи козметични процедури, тя знае, че домашното винаги е най-доброто. Това е и причината да не изневерява нито за ден на домашната си напитка за отслабване.

Грейпфрут

Чудодейната напитка, с която се буди всеки ден първата дама на САЩ, е лесна за приготвяне. Тя съдържа продукти, които могат да се намерят навсякъде. Три съставки - един грейпфрут, вода и билката розмарин, се смесват и се превръщат в своеобразна закуска за Мелания. Напитката регулира метаболизма и топи излишните мазнини. Ефектът ѝ е наистина чудодеен.

За да си приготвите напитката на Мелания за отслабване, трябва, първо, да изстискате сока от грейпфрута. Към него се добавя същото количество вода. Последно се слага клонче розмарин, което се оставя да престои час-два в сместа. Колкото повече стои, толкова по-добре, убедена е Мелания. Поради това най-добре е да подготвите питието от вечерта.

Реозмарин

Половинката на Доналд Тръпм пие чудодейната смес всеки ден от пет години насам. Освен нея тя залага и на ежедневни тренировки и стриктен хранителен режим. Въпреки това е убедена, че именно силният старт на деня, изпълнен със здравословни витамини и минерали, е ключът към успеха.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати