Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Ще останете поразени от тази 49-годишна китайка, приличаща на тийнейджърка

Ще останете поразени от тази 49-годишна китайка, приличаща на тийнейджърка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Лиу Йелин и синът ѝ
Снимка: liu yelin
Лиу Йелин и синът ѝ

Възможно ли е човек да изглежда на двойно по-малко години, отколкото всъщност е? Определено! И безспорният пример за това е 49-годишната китайка Лиу Йелин, която има 22-годишен син, но изглежда повече като негова приятелка, отколкото като майка.

Младоликата дама има стройно тяло, тънка талия, ослепителна кожа и лице, на които почти не се забелязват бръчици. За разлика от повече жени на своята възраст Лиу рядко се гримира и твърди, че почти не посяга към козметичните продукти. За сметка на това обаче тя си е изградила железен режим, на които именно дължи спортната си и младежка визия.

Лиу спортува ежедневно и може да се каже, че е пристрастена към фитнеса. Тя залага на силовите тренировки и особено на плуването. Едно от любимите ѝ занимания е да плува на открито и не се притеснява, дори и температурите да са ниски.

Когато останалите си навличат топли дрехи, аз съм по бански, гмуркайки се в студените води. По този начин не само изпробвам своята издръжливост, но и се калявам, казва Йелин, която вече три десетилетия подлага тялото си на стриктни тренировки.

Доволна съм от начина, по който изглеждам и годините не ме притесняват. Всъщност сега изглеждам по-добре, отколкото като тийнейджърка. Освен това имам енергията и ентусиазма на 15-годишно момиче, споделя Лиу.

Тя признава, че много често ѝ се случва хората да я мислят за доста по-млада и когато научат действителната ѝ възраст, да оставаш шокирани. Сред честите недоразумения, които преживява, е да я мислят за партньорка на 22-годишния ѝ син. Това обаче не я тревожи, а по-скоро я забавлява и ласкае.

Ще продължавам да водя активен начин на живот. Иска ми се да остана толкова красива и млада поне до 80 години, заявява китайката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати