Кожата на лицето ви говори от кои храни да се откажете! Направете го скоро

1 от 4 Снимки
Кожата на лицето ви говори от кои храни да се откажете! Направете го скоро
Снимка: Diply

1. Млечно лице


Ако прекалявате с консумацията на мляко и млечни продукти, по кожата ви редовно ще се появяват пъпки, най-вече около брадичка. Сред класическите признаци са торбички и тъмни кръгове под очите.

Отровата е в дозата, казва авторката на бестселъра Да обърнем процеса на стареене: Революционна рецепта за млада кожа. Нигма Талиб е световноизвестен специалист в грижата за лицето и в практиката си е забелязала, че се разграничават 4 типа зависимост от храни, които състаряват.

Храната може и да лекува, и да убива, а всичко, което консумираме, остава отпечатък не само върху вътрешните ни органи, но и върху кожата.

Хигма е определи 4 типа лица: млечно, глутеново, захарно и винено, според хранителния продукт, към който човек е пристрастен.

Само поглеждайки лицето си, може да разберете дали прекалявате с консумацията на определени хранителни продукти, защото те оставят видими белези от състаряване.

Експертката ви съветва, ако забележите, че имате някои от признаците, да се откажете от продукта, към който сте пристрастени. По нейни думи само след 3 седмици ще забележите чувствителна разлика.

Вижте в галерията кои са най-популярните признаци, че прекалявате с консумацията на мляко, сладко, тестени изделия и алкохол.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати