Моделката Александра Богданска разкри как отслабва

Александра Богданска
Снимка: fb

Когато спазвам режим за отслабване, ям само зелени зеленчуци. Доматите са забранени, тъй като имат захарно съдържание. Някои дори ги причисляват към плодовете, сподели моделката Александра Богданска пред Венета Райкова в предаването Горещи срещи и допълни, че по време на диета освен домати не бива да се ядат и банани.

Един банан се равнява на две-три филии хляб, изтъкна Богданска.

Тя не скри, че в модния бранш конкуренцията между моделите е много голямa и за да успееш, трябва да си наистина в топформа. Особено оспорвана според нея е надпреварата между моделите от женски пол.

Контактувала съм с моделки от Украйна, които, за да влязат във форма бързо и без тренировки, са яли медицински памук, който да им дава лъжовното усещане за ситост известно време.

По същата причина пък самата тя, когато е трябвало да отслабне бързо, е консумирала големи количества зелева салата, защото зелето е с отрицателен калориен баланс и съдържа фибри.

Алекс Богданска
Снимка: fb

В такива моменти съм изяждала по една цяла купа за пуканки, пълна със салата от прясно зеле. И това ми е храната за целия ден, допълни Богданска.

Александра, която напоследък се изявява и като телевизионна водеща, припомни и тъмната страна на диетите. Тя сподели, че лишенията от определени храни имат доста сериозни, негативни последици върху организма.

Зелева салата

Красавицата припомни, че след небалансирани режими и гладуване организмът се лишава от важни хранителни вещества и това води до забавяне на метаболизма.

Самата аз след диети имах проблеми с цикъла, а косата ми капеше. Кожата ми загуби свежестта си, сподели Алекс.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати