Останете слаби дори и на почивка! Ето как

1 от 7 Снимки

Здравословната и питателна закуска


Дори през деня да се отпуснете, здравословната закуска определено ще даде своето положително отражение. Най-важното хранене за деня трябва да е питателно. Така гладът през деня ще е по-скромен, а вие ще сте заредени с енергия за всяко приключение. Опитайте се да не вечеряте след 19 часа.

Сезонът на лежерните ваканции дойде. Дори в ежедневието си да сте успели да възприемете един здравословен режим, много вероятно е да се поддадете на изкушението и да го нарушите именно по време на почивката си.

Всяко отклонение от здравословното неминуемо се отразява на фигурата ни. Безспорно е доста нелепо цяла година да се стремим да сме слаби за плажа и именно там да напълнеем. За да не се случи това, е добре да следвате нашите съвети.

Вие сте на почивка, екскурзия или просто на ваканция – това е първата стъпка към прегрешенията. Няма нищо лошо да се отпуснем в дните по време на отпуск, но е добре това да не става за сметка на месеци усилия.

За да си останете с перфектни форми и в дните, когато се върнете на работа, трябва да спазвате няколко правила. Освен че ще ви опазят слаби и красиви, че ще ви помогнат много по-пълноценно да се насладите на почивката си. Разгледайте горната ни галерия, за да видите кои са правилата.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари