Плосък корем като на звездите – само с рецептата на манекенките

Плосък корем

Няма жена, която да не се е захласвала по плоския корем на някои от световните величия. Тънката талия днес е постижима от всички. Тайната е в една уникална по рода си рецепта. Нейни последователки са всички манекенки.

За да се сдобиете с перфектни форми, е нужно да прочистите тялото си от мазнините. Няма нищо по-лесно от това, ако знаете рецептата на топмоделите. Именно тя им помага да са винаги слаби и здрави.

Единственото условие на уникалната рецепта е посочената храна да се похапва три задължителни дни поред. Ключът се крие в уникална по рода си витаминозна бомба, която прочиства мастните натрупвания и всички отпадъчни остатъци от червата. С настоящата рецепта подутият стомах спада и само след три дни ще се радвате на плосък корем като на звездите.

Ето я и нея:

Необходими съставки: зеле, цвекло, моркови, лимонов сок, зехтин

Салата с цвекло

Начин на приготвяне: Зелето, цвеклото и морковите се нарязват в съотношение 3:1:1. Ако желаете, подправете с магданоз и целина. Зеленчуците се разбъркват. Течността се премахва и салатата се полива със сока от един лимон. Добавят се няколко капки зехтин – и готово.

Салатата не се овкусява с дресинги или сол.

Единственото условие на режима налага салатата да се похапва всяка вечер в продължение поне на няколко дни. Тя трябва да измести обичайната вечеря. Яде се най-късно три часа преди лягане, най-малко три дни, за да усетите реални резултати.

Съставките в салатата са особено богати на всички витамини и минерали, които няма да ви оставят гладни за през нощта. Освен това съдържа и пектин, който спомага изхвърлянето на излишните токсини от тялото. Тя ще даде нужната енергия на организма, като подобри процесите на храносмилане, което, от своя страна, води до справяне с излишните килца.

Ако салатата ви харесва, може да продължите да я похапвате седем поредни вечери. След това направете седмица пауза и подновете приема. Резултатите са наистина впечатляващи. Най-после и вие ще може да се радвате на плоското коремче на звездите и то само за няколко дни. Истински чудо.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати