Вижте от какво се отказа тази британка, за да отслабне с 38 кг

1 от 4 Снимки

Когато 28-годишната британка Наташа Фрийд се качила на кантара и видяла, че теглото ѝ надхвърля 100 килограма, решила, че е крайно време да започне диета. Тя се отказала от няколко продукта и в резултата на това свалила 38 килограма.

Наташа се притеснявала от вида си и освен че не можела да облича толкова секси дрехи като преди, забелязала и че приятелят ѝ губи интерес към нея.

Затова тя си съставя ново меню, в което напълно отсъствали любимите ѝ сосове – кетчуп, майонеза и горчица. Вместо това започнала да се храни с повече плодове и зеленчуци.

В продължение на 18 месеца Наташа не се доближавала и до сладкишите, както и до заведенията за бързо хранене. Стремейки се да се храни само с пресни продукти, след година и половина тя свалила цели 18 килограма.

Пред вестник The Sun Наташа споделяла, че докато е била по-пълничка ѝ липсвала всякаква увереност. Въпреки че е само на 28 години, тя се притеснявала, когато обличала къса рокля и пола, а за бански костюм не можело и дума да става.

През февруари миналата година обаче сметнала, че е крайно време да се раздели с ниското си самочувствие, като промени визията си.

Преди да започне диета, тя пазарувала готова мазна храна и задължително я гарнирала с любимите си сосове, а след това си похапвала шоколадово десертче и пиела любимата си газирана напитка.

Естествено, това се отразявало на теглото ѝ и Наташа преценила, че предпочита да се чувства удобно в тялото си, а не да се тъпче с вредни храни. Промяната не била никак лесна, но след като се адаптирала, британката споделя, че се чувства по-щастлива от всякога.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати