Невероятно! Майка на две деца се гъне като пластелин

1 от 9 Снимки
Невероятно! Майка на две деца се гъне като пластелин
Снимка: Instagram

Леа Кингсли е на 41 години и е майка на две деца. Нещата, които прави с тялото ви, изумиха интернет пространството и я превърнаха в заведа.

Леа спира със спорта, още когато е на 11. Тогава малкото момиче заболява от жлезиста треска и напуска залата. Тя страда от висока температура, главоболие, увеличени лимфни възли и отпадналост. Белите кръвни клетки значително се увеличават, а гърлото на детето е постоянно възпалено. Заболяването характерно се появява при деца в подрастваща възраст.

Днес, 30 години по-късно, красавицата се връща в залата, когато вече е майка на две деца. Преди 18 месеца любовта на Леа към гимнастиката се завръща.

Кингсли разказва как е започнало нейното прераждане. Тя решила да започне с нещо простичко. При първото си посещение в залата след толкова много години самотната майка застанала близо до стената и се изправила на ръце. В този момент нещо в нея се пречупило и тя вече знаела, че е преоткрила призванието си.

От този ден нататък животът на Леа се преобръща. Тя тренира активно и скоро става световноизвестна благодарение на социалната медия Инстаграм. Стотици хиляди се възхищават на отличната ѝ физическа форма и искат да са като нея.

В детските си години Леа активно се занимава с йога и с планинско колоездене. Днес отново залага на медитация, но не я прави само в залата. Тя я практикува където намери подходящо местенце по улиците на Сидни. Освен това е създала собствена система, в която съчетава гимнастиката с йога. Резултатът е нещо наистина красиво. Извивките, които прави Леа с тялото си, са просто изумителни.

Режимът на Леа ѝ помага да се чувства добре. Два пъти седмично тя тренира за крака. В останалото време тренира за баланс на ръцете и за горната част на тялото си. Най-хубавото е, че в тренировките ѝ се включват и двете дъщери на Леа, на 5 и на 8 години.

Днес 41-годишната майка е основен мотиватор на хиляди хора, които мислят, че за тях вече е късно. Животът не свършва на 40 – това е основното мото на Леа. Тя е доказателството, че дори да си майка, винаги може да намериш мотивация и време за себе си, за да промениш коренно живота си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати