Основни грешки при диета

1 от 5 Снимки

1. Закуска


Оправданията да пропускаме най-важното хранене за деня са много. Здравословната закуска обаче ни помага да се борим с излишните килограми. Тя осигурява всички необходими хранителни вещества, за да функционира организмът нормално през целия ден. Поради това е добре да започнете деня с яйца, препечена филийка пълнозърнест хляб, а защо не и чаша пресен сок.

Жените, които искат да отслабнат, прибягват до най-различни хранителни режими, диети и ограничения. В някои случаи обаче просто не се получава. Липсата на резултати може да е доста отчайваща, но има своето логично обяснение.

В желанието си да свалим скоростно излишното, избираме най-драстичната диета и най-неефективната тренировка. За да се постигнат видими резултати, е нужно време и много търпение, което рядко е сред качествата на дамите. Когато нищо не се получава, следва отчаянието. То ни води към пиршество със забранени храни, резултатът от което е повече от катастрофален.

Знаем, че нямате търпение да се сдобиете с красива фигура. Бързането обаче често става причина за грешки, които реално пречат на отслабването. Изчистете ги и ще видите скоростния ефект. В галерията горе може да разберете кои са те.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати