Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Правилно хранене при вечерни тренировки

Правилно хранене при вечерни тренировки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

3. Тренировка без вечеря


Много хора прилагат този метод. Той обаче е изключително неправилен. Това е толкова грешно, че е много по-лесно просто да не тренирате. Усилията не водят до резултат, защото тренировката за тялото е стимул, но храната е градивният материал. Именно тя ви помага да достигнете до резултатите, които искате.

Все повече хора предпочитат да тренират вечер. Притиснати от времето и работните ангажименти, те просто нямат друг вариант. Изборът да тренираме напук на ежедневието е наистина похвален, но често е последван от въпроса къде отива вечерята в този случай.

Когато става въпрос за тренировки, всичко е индивидуално. Решите ли да тренирате в късната част на деня, е нужно да адаптирате тялото си към новия режим. Всичко зависи от това как се чувствате, колко бързо усвоявате храната и това какво сте яли през деня.

За да бъдат пълноценни тренировките в края на деня, има три основни начина да преразпределите храната си. Ето кои са общите насоки /виж галерията/, които може да следвате или да адаптирате към личните си нужди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати