ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Първите дами и техните любими салати

Първите дами и техните любими салати

1 от 4 Снимки

1. Людмила Путина


Въпреки че се раздели с президента на Русия Владимир Путин, Людмила остава първа дама в сърцата на руските граждани. Тя обича по-нетрадиционните топли салати, а често ги съчетава с предястията. Първата дама обожава да яде салати с патладжан, тиквички и домати, с натрошено сирене и дресинг, независимо от вида му – важното е да е вкусен.
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Първата дама – това е най-важната жена в една страна. Тя седи редом до президента, дава му напътствия и кураж да се справя със задачите си. Любовта ѝ към него рефлектира върху целия народ.

Президентшите се радват на завиден интерес от медиите. Гражданите също имат специално отношение към тях. Те са натоварени както с представителна функция, така и с много дипломатически задачи. Освен всичко други първите дами са задължени винаги да изглеждат безупречно.

По-голямата част от първите дами се справя с нелеката задача винаги да са във форма. Причина за това е фактът, че залагат на здравословна храна. Вземете пример от тях, като видите в галерията горе кои са любимите здравословни салати на едни от най-известните и красиви първи дами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати