Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

2 от 6 Снимки

2. Винаги опаковайте тренировъчния комплект предишната вечер


Бъдете готови да се изстреляте към фитнеса. За целта подгответе чантата си с нужните ви за тренировка неща предишната вечер. Това ще ви спести време и ще намали шансовете да закъснеете с връщането в офиса;

С постоянните пътувания, дългите часове на бюрото в офиса и трудния социален календар (или липса на енергия, за да се направи нещо повече от срутване на дивана вечер) намирането на време за упражнения може да бъде изключително трудно.

Така погледнато, тренировката по време на обедната почивка изглежда брилянтна идея. Разбира се, веднага ще си помислите, че за единия час почивка няма как да намерите време за фитнес, душ, ядене и връщане на бюрото. Това обаче не е така.

С малко повече подготовка и предварително добро планиране можете да максимализирате почивката си, така че освен време за качествени упражнения ще имате възможност дори да хапнете добре, за да имате достатъчно сили да довършите спокойно оставащото от работния ден.

Не на последно място, след една добра тренировка вие ще откриете, че ще работите още по-добре – освежени и заредени с нови сили. Ето и няколко съвета за това как да си направите ефективна тренировка в обедния час на спокойствие /в галерията горе/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати