Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетата на Емилия сваля скоростно килограми

Диетата на Емилия сваля скоростно килограми

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Фолкпевицата Емилия винаги е била еталон за красота и стил. Въпреки че наскоро роди, тя бързо върна завидната си фигура. Диетата ѝ може да помогне на всяка дама отново да постигне мечтаната фигура.

Бившата жена на Коко Динев напълня доста покрай втората си бременност. Дори след появата на малката Мира тя не можеше да се справи с излишните килца. Днес обаче изглежда повече от добре.

Само няколко месеца след раждането Емилия и Коко с разделиха. Това накара певицата коренно да промени живота си. Днес тя е по-слаба от периода преди да забременее с малката Мира. И това не е резултат от пластична операция или друга интервенция. Емилия винаги е предпочитала естествените подходи и този път е избрала да се подложи на диета.

Емилия разкри на света тайната за отслабването си. Това е плодова диета. Макар да е драстичен, режимът на певицата определено има ефект.

Основната храна на Емилия както у дома, така и на снимачната площадка е диня. Доказателство за това са папарашките снимки от работния ѝ ден с колегата ѝ Тони Стораро. Макар в динята да има и захари, приемана самостоятелно тя спомага за отводняване и пречистване на организма. Освен това динята засища и часове след това не огладняваш.

За да не яде само диня, Емилия разнообразява с грозде, круши, портокали, киви, праскови, а понякога и с пъпеш. Певицата спазва само едно правило – никога не смесва плодовете. Така ако на едно ядене е заложила на диня, яде само диня. Между приема на отделни плодове трябва да има по няколко часа почивка, най-малко два.

Диетата на Емилия определено действа положително на цялостната ѝ фигура и излъчването ѝ. Освен плодовете тя приема и много вода – ключов елемент във всеки успешен режим. Освен че изглежда перфектно, певицата споделя, че и се чувства повече от прекрасно, застанала на прага на новия си живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати