Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Бионсе – кралицата на популярната поп музика, винаги е държала на перфектния външен вид. За да е винаги в топ форма, госпожа Ноулс залага на диетата с кленов сироп.

Диетата с кленов сироп е създадена преди много години. Тогава е била позната като Пречистващата диета. Режимът е екстремен, доста тежък и не е подходящ за всеки.

Диетата на Бионсе помага за пречистване на организма от токсини и от хранителни и други зависимости. Всеки, който иска да започне по-здравословен начин на живот, трябва да даде старт именно с този режим. Той ще ви помогне да се справите със зависимостта си към кофеин, шоколад, както и от някои доста по-сериозни зависимости.

Самата Бионсе не съветва феновете си да следват диетата с кленов сироп. Въпреки това признава, че самата тя я е пробвала, но прибягва до нея в критични случай. За пръв път това станало в периода, в който трябвало да свали 10 кг за десет дни за филма Мечтателки.

Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Бионсе винаги е била известна със сексапилните си форми, но Холивуд поискал от нея да отслабне. Ето защо тя се подложила на кардиналния режим. Ето какво представлява пречистващият режим на певицата.

Режимът може да се прилага между три до десет дни. То е създаден още през 1950-та година. Много често естествената реакция е пречистване – с прости думи диария, но само през първите няколко дни. След това започва скоростен период на сваляне на килограми.

Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Всеки ден менюто трябва да включва специално приготвена напитка. За целта смесете 3 л вода, чаша лимонов сок, чаша кленов сироп, 1 ч.л. лют червен пипер. Разбъркайте ги добре и пийте по 8-12 чаши на ден от полученото.

Кленовият сироп трябва да е истински, а не такъв само с аромат на клен. Имайте предвид, че след приема на напитката ще изпитвате глад, болка, раздразнение и гадене. Това са основните симптоми на детоксикация на тялото.

Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Ако искате да пречистите истински организма си, то ще трябва да следвате стриктно всички съвети. За целта се сдобийте с билков чай за отслабване, както и със сенна и нейодирана морска сол. Всяка сутрин, преди да пиете от кленовата смес, смесете две ч.л. от морската сол с вода и ги изпийте наведнъж. Особено важно – трябва да разполагате с тоалетна в близост, както и с поне час преди излизане от дома след това. В останалата част от деня пийте от специално приготвената кленова смес. Вечер преди лягане пийте по чаша от чая за отслабване.

Вижте диетата, с която Бионсе сваля ударно 10 кг за 10 дни

Диетата не трябва да се прилага повече от десет дни. След това е нужно да изчакате поне четири седмици, преди да повторите. С режима тялото се освобождава от токсините, а лимонът и червеният пипер прочистват синусите.

След края на режима не може веднага да се върнете към нормалния си начин на хранене. Още по време на диетата започнете да се настройвате психически за здравословно хранене. След спирането ѝ веднага започнете на чисто с нов и здравословен режим, който да поддържа тялото ви силно и здраво.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати