Тези неподозирани грешки ви пречат да отслабнете!

1 от 5 Снимки

1. Сами си измисляте режим за отслабване


Това е една от най-популярните грешки както при жените, така и при мъжете. В повечето случаи, когато стигнем до извода, че се нуждаем от спешно отслабване, не се обръщаме към специалист, който да ни предложи режим, съобразен специално с потребностите на нашето тяло, а сами си харесваме някаква диета. В резултат на това не получаваме желаните резултати.

Проблемът с излишните килограми подтиква много от нас да се подлагат на строги диети, засилени тренировки във фитнеса и какви ли не манипулации.

Въпреки това много често се оказва, че всички усилия, които полагаме, не водят до желаните резултати. Независимо от стриктното гладуване и упражненията кантарът винаги показва едно и също.

Ако подобно явление се е наблюдавало и при вас, бъдете сигурни, че не сте единствени. Всъщност то се среща при почти всеки начинаещ в отслабването и се дължи на най-разпространените неточности, допускани несъзнателно.

Една от най-честите грешки според диетолозите е навикът на трениращите да правят упражнения на празен стомах. Според специалистите по хранене не бива да влизаме във фитнеса гладни, а задължително трябва да похапнем нещо, което ще ни даде повече енергия.

Звездният треньор Дейвид Кирш дори съветва своите клиенти сутрин, преди тренировка, да консумират ябълка, банан и 20 сурови бадема.

С това, разбира се, най-честите грешки при отслабване не се изчерпват. Вижте кои са останалите в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати