Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Фитнес»Невероятната трансформация на треньора, който качи над 30 кг

Невероятната трансформация на треньора, който качи над 30 кг

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Дрю Менинг е фитнес треньор, който направи най-голямата жертва за клиентите си. Той качи цели 30 кг, за да види какво им е на неговите клиенти.

Дрю винаги е бил в перфектна физическа форма. Мъжът се занимава със спорт още от ранна детска възраст и не може да си представи какво е да си дебел.

Един ден инструкторът получава упрек от свой клиент. Той го определя като неадекватен треньор, тъй като и представа си няма какво им е на хората с наднормено тегло. Дрю се замисля, че никога не се е изправял пред предизвикателството да си пристрастен към сладкото и вредните храни и в същото време - някой да те кара да не слагаш и парченце от тях в устата си в продължение на дни.

Според клиента, за се превърне в пълноценен треньор, Дрю трябва на свой гръб да изпита мъката, на която подлага своите групи от отслабващи. Това кара треньора да разработи за себе си специална фитнес програма.

Новият режим на Дрю е 12-месечен и е в две части. В първите 6 месеца той трупа ударно килограми. По план, във втората ще трябва да ги свали и да се сдобие със старото си тяло.

Всеки от етапите, през които преминава Дрю, са стриктно документирани с фотоапарат. Може да ги разгледате в нашата галерия. Резултатите са наистина удивителни. В първата фаза инструкторът качва 30 кг. В края на 12-те месеца той успешно си връща старата форма. Така мъжът доказва на своите клиенти, че няма невъзможни неща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати