Марта Вачкова се стопи със зонов режим

Марта Вачкова
Марта Вачкова

Марта Вачкова успя – след дългогодишна битка с килограмите, тя се пребори с излишното. Чаровната актриса постигна това със зоновия режим на звездите.

Пищното тяло на Вачкова е пословично и никога не е представлявало притеснение за красавицата. Тя винаги е казвала, че Владо Пенев си я харесва така. С годините обаче килцата започнаха да се отразяват негативно за актрисата и тя се взе в ръце.

Актрисата неведнъж се е заричала да отслабне. И този път успя. Марта Вачкова е по-слаба от всякога и не спира да показва новите си форми.

Първите постигнати резултати са факт и Вачкова не спира да се хвали. За нея това е истинско постижение, за което заслужава похвала.

Марта Вачкова се стопи със зонов режим

За да се справи с излишното, Марта е заложила на най-новия и модерен режим за хранене. Той се нарича зонов режим и се фокусира върху хормоналния баланс на тялото. Всички знаем колко важни са хормоните и това те да са в ред - особено при жените на възраст. Ето защо именно при тях резултатите са най-скоростни.

Режимът е активно използван от звезди като Сандра Бълок, Деми Мур и Дженифър Анистън. Именно на него те дължат перфектните си форми. На пръв поглед тези жени не се нуждаят от отслабване, но се оказва, че именно зоновият режим им помага да поддържат телата си.

Вачкова спазва специфично меню. Основното в него е на обяд да се яде крем супа. Тя се прави от зеленчуци и не включва месо.

Марта Вачкова се стопи със зонов режим

Режимът включва и следобедна закуска. Тук са позволени банички с копър или резен хляб с маслини. За вечеря Вачкова се глези с голяма зелена салата със сьомга или агнешки наденички. Режимът не е труден за изпълнение и гарантира скоростно и оптимално отслабване.

Една от скритите тайни на Марта, е любовта към синия цвят, в който предпочита да се облича. Според учени той намалявал апетита. Ето защо актрисата вече се храни в сини чинии на синя покривка - това намалява консумираните порции.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати