Йога закони! Как да спрете другите да определят живота ви

1 от 5 Снимки

1. Помислете, преди да действате и изпълнявате


Когато някой реши да ви вмени задължение, придружено с думата трябва, помислете на кого му трябва. Тези, които се опитват да се възползват от вас, пропускат да споменат, че обикновено това, което трябва, е нужно на тях.

Неизбежно е в ежедневието си да се сблъскваме с най-различни напрегнати ситуации. Стресът се натрупва и в даден момент изпускаме живота от контрол. Така даваме шанс на другите да определят битието ни.

Дори и да не се усетим отначало или отчаяно да се борим срещу намесата, в крайна сметка всичко зависи от това до каква степен имаме воля да кажем не.

Манипулациите на околните, били те целенасочени или на подсъзнателно ниво, е трудно да бъдат спрени. Вместо да пилеем жизнената си енергия в борбата да бъдем себе си и да спрем други да определят живота ни, има лесни начини, които ще помогнат ежедневието ни да стане по-светло.

Ефикасно решение за това предоставя йогата. А датата 21 юни е идеалният момент да поговорим за някои йога закони, защото днес се отбелязва Международен ден на йогата.

Философията на древното учение дава надежден щит срещу околните манипулации и позволява да бъдем в хармония със себе си. Вижте в следващата галерия най-полезните природни закони на йогата, които ще попречат на околните да определят живота ни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати