Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Йога»Йога закони! Как да спрете другите да определят живота ви

Йога закони! Как да спрете другите да определят живота ви

2 от 5 Снимки

2. Не давайте напразни обещания, изпълнявайте поетите ангажименти


Колко често давате необмислени обещания? Изпеченият манипулатор нарочно ще ги измъква от вас, а след това ще експлоатира вашето чувство за вина.
Затова просто не обещавайте! Ако все пак го направите, изпълнявайте.
Следващия път, когато някой се опита да ви преметне по този начин, помислете два пъти, преди да се ангажирате да направите нещо.

Неизбежно е в ежедневието си да се сблъскваме с най-различни напрегнати ситуации. Стресът се натрупва и в даден момент изпускаме живота от контрол. Така даваме шанс на другите да определят битието ни.

Дори и да не се усетим отначало или отчаяно да се борим срещу намесата, в крайна сметка всичко зависи от това до каква степен имаме воля да кажем не.

Манипулациите на околните, били те целенасочени или на подсъзнателно ниво, е трудно да бъдат спрени. Вместо да пилеем жизнената си енергия в борбата да бъдем себе си и да спрем други да определят живота ни, има лесни начини, които ще помогнат ежедневието ни да стане по-светло.

Ефикасно решение за това предоставя йогата. А датата 21 юни е идеалният момент да поговорим за някои йога закони, защото днес се отбелязва Международен ден на йогата.

Философията на древното учение дава надежден щит срещу околните манипулации и позволява да бъдем в хармония със себе си. Вижте в следващата галерия най-полезните природни закони на йогата, които ще попречат на околните да определят живота ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати