По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми

1 от 5 Снимки
По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми
Снимка: curejoy.com

1. Алкохолен корем


Отпуснатият корем в кръгла форма най-често показва злоупотреба при консумацията с алкохол, като най-често напитката е бира. Алкохолните напитки са с голямо съдържание на калории и причиняват подуване на корема, започващо висока над стомаха до основата на корема. За намалите мазнините е важно да се откажете от пиенето на бира, да наблегнете на плодове и зеленчуци в менюто си и да правите повече коремни преси.

Всеки мечтае за стегнат и изваян корем, но не всеки успява да го постигне, защото излишните мазнини най-лесно се натрупват именно в тази област. Но освен от суета, може да погледнете как напълнявате в корема, защото според типа на напълняването може да определите някои здравословни проблеми.

Невинаги отпуснатият корем се дължи на нездравословен начин на живот, макар че в повечето случаи точно това е проблема.

Но ако вие сте от хората, които се хранят правилно и се стремят да спортуват редовно, но въпреки това коремчето ви все още стърчи, най-вероятно става въпрос за здравословен проблем.

Разгледайте галерията ни и към кой тип от напълняването в областта на корема спада вашето. Формата му може да ви подскаже различни състояния, от които страдате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати