Топ 3 на най-леките и ефективни диети този сезон

1 от 3 Снимки

1. Безсолна диета


Този хранителен режим има много положителни страни. Освен че с негова помощ ще достигнете до желаното тегло, ще подобрите и здравословното си състояние, като се храните разнообразно. Недостатъкът на тази диета е, че трябва сами да си приготвяте храната. Ако спазвате качествено диетата, ще свалите до 5 кг за месец.

При мисълта за диета повечето хора си представят строги ограничения и душевни страдания, които не са способни да преживеят. А и как иначе, след като има хранителни режими, при които приемът на храна е сведен до минимум.

Не бива да забравяме обаче, че не всички диети са еднакви. При някои в действителност повечето храни са забранени, но при други съвсем не е така.

Диетолозите ни припомнят, че има и балансирани начини да се освободим от излишните килограми, без да гладуваме и да се лишаваме от любимите си вкусотии.

Това е възможно с помощта на леки диети, които се понасят много по-добре от тялото ви и не изискват толкова силна воля. Те са също толкова ефективни и заслужават да се пробват. Вижте кои са те в нашата галерия!

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари