Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Феноменално! Можете ли да познаете коя е майката на 7 деца

Феноменално! Можете ли да познаете коя е майката на 7 деца

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Джесика Енслоу
Снимка: Instagram
Джесика Енслоу

Нейното име е Джесика Енслоу. Тя е на 43 години и е майка на 7 деца. Снимана с дъщерите си, тя изглежда на техните години. Много млади момичета могат само да мечтаят за фигура като нейната.

Джесика е истинско чудо. Тя е родена и живее и до днес в Юта. Първото ѝ дете се появява на бял свят, когато е едва на 19 години. През 1996-та идва второто, а през следващите 19 години семейството ѝ се увеличава с още 5 деца. Челядта ѝ е от двама различни съпрузи. Най-малкото от тях е родено през 2013-та и тази година ще направи 5 годинки.

Днес, след като е родила и отгледала 7 деца, тя изглежда по-добре, отколкото преди първата си бременност. Когато пусна снимка с 22-годишната си дъщеря Алиса в социалните мрежи, никой не можа да познае коя е майката и коя – дъщерята.

Феновете и последователите на Джесика са питат едно – как успява да изглежда толкова феноменално? Жената признава, че когато забременява за пръв път, започва да качва скоростно. След като ражда и се прибира у дома, се опитва да влезе в старите си дънки и осъзнава, че може да ги обуе само до средата на бедрата. Тя изпада в паника, а след това се депресира. Всичко това продължава години наред – до миналата година. Мъжът и децата ѝ обаче решават да я подкрепят в битката ѝ за слабо и красиво тяло.

Днес Джесика вече не яде любимия си специалитет – течен шоколад върху филийка и/или банани. Тя е променила навиците си из основи. Майката на седем деца ходи на фитнес три пъти седмично /виж галерията/, докато малките ѝ наследници са на училище. Освен това в понеделник става по-рано и прави кардио.

С много усилия Джесика се е тренирала да не слага в уста всичко, което види. Стриктно следи да приема достатъчно протеини на всяко хранене и вече обича овесени ядки, плодове и пълнозърнест хляб. Многодетната майка се стреми да не прави междинни похапвания, а ако все пак прегладнее – залага на зеленчуков чипс. За разлика от други режими, в нейния няма дни, в които да може да прегреши с някой бургер.

Джесика е неузнаваема само година след началото на промяната. Нейното мото е: Направи това, което можеш. Следвайте стриктно целите си и бъдете гъвкави в постигането им! Никога не е прекалено късно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати