Тридневно прочистване с червено цвекло смъква до 7 кг

Искате да отслабнете и да сте здрави – може да го постигнете само за три дни с диетата с червено цвекло. Мечтата да сме слаби и здрави никога не е била по-близо.

Диетата с червено цвекло включва още един ключов елемент – кисело мляко. Двата продукта са не само лесни за намиране в този период от годината, но и са изключително евтини. А ефектът от комбинацията им е повече от изумителен.

Диета с кисело мляко с червено цвекло е може би най-евтиният начин за отслабване. Комбинираният прием на двата прости, но невероятни продукта, чисти тялото от токсините и води до скоростна загуба на тегло.

Режимът продължава три дни и обещава да се отървете от 4 до 7 допълнителни килограма. Резултатът зависи от първоначалното тегло и физиката ви. Диетата е крайна, с оскъдно хранене, но пък си заслужава.

Ежедневното меню е еднакво и за трите режимни дни. То включва: 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и 1.5-2 литра вода. Водата е абсолютно задължителна, за да се предотврати обезводняването, както и да спомогне за пречистване от шлаките.

Цвеклото пък трябва да се смели с блендер и да се смеси с киселото мляко. Коктейлът е не само свеж, но и много вкусен. Приемът му засища глада.

След третия ден на мляко и цвекло постепенно започнете да включвате в менюто с варено месо и риба, до 400 г дневно, разделени на 3 порции. Освен това в рамките на 4 дни повишете приема на ябълките и цитрусовите плодове.

Резултатът от диетата надхвърля всички очаквания – гарантираме. Режимът се препоръчва не само за скоростно отслабване. Той е и драстична мярка за прочистване на черния дроб, стомаха или бъбреците. След него ще сте нов човек – по-здрав и по-слаб.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#243083
Водата от свареното цвекло хвърля ли се?
0
2
Анонимен
Анонимен
15.01.2019 18:58
Поредната тъпотия. 1 кг цвекло на ден и бъбреците ................?
11
5