Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Мис Плеймейт свали 4 кг за 10 дни! Вижте как

Мис Плеймейт свали 4 кг за 10 дни! Вижте как

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Нора Недкова
Снимка: Instagram
Нора Недкова

Мис Плеймейт Нора Недкова е една от най-актуалните и търсени лица в момента в България. Идол за много момичета, тя разкри тайната около скоростното си отслабване.

Типично за нашите географски ширини, когато плеймейтката се появи видимо отслабнала, всички бяха категорични, че страда от анорексия. Актуалната плеймейтка обаче бе категорична – в това няма и капка истина - тя сама е поискала промяната.

За по-малко от две седмици преди участието си в конкурса Нора успя да свали четири килограма от теглото си. Тя се появи видимо вталена и обра точките. Именно новата ѝ фигура ѝ помогна да спечели и престижната титла. Красавицата сподели, че винаги се е възхищавала на по-слабите от нея момичета и точно 4 кг ѝ оставали до заветната цел да прилича на тях. Е, днес изглежда дори по-добре.

Нора с радост разкрива тайната пред последователите си. Хубавицата се е подложила на изцяло рибна диета и успехът не закъснял /виж галерията/.

Диетата на Нора е лесна за изпълнение и води до много добри резултати. Рибната ѝ диета трае 10 дни. В тях тя се храни само с риба и морски дарове в комбинация със салати и задушени зеленчуци.

Рибата в диетата може да е прясна, замразена или консервирана в собствен сос. Едно от предимствата на режима е, че не се ограничава само до един вид риба. Позволено е всичко - сьомга, пъстърва, риба тон, скумрия, хек и т.н. Няма ограничение и за количествата, но все пак - не прекалявайте.

Диетата с риба е една от най-полезните. Освен че засища, тя снабдява организма с полезни вещества. Рибата е пълна с протеини и ценни мастни- и по-точно омега-3 маси киселини. В морската храна има още селен, витамини А, В1, В2, Д и Е, тя е нискокалорична и идеална за борба с излишното тегло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати