Тя свали 14 кг! Вижте тайната ѝ и невероятната промяна

Тя свали 14 кг! Вижте тайната ѝ и невероятната промяна
Снимка: imgur

Млада жена доказа, че никога не е късно за промяна. Недоволна от своето пухкаво тяло, тя си изработи сама диетичен режим, а невероятните резултати сподели с целия свят чрез социалната мрежа imgur.

Всичко започва преди 2 години, когато героинята в тази вдъхновяваща история тежи 64 килограма. Цифрата може и да не е чак толкова фрапираща, но при нейния скромен ръст от едва 147 сантиметра се оказва сериозен проблем за самочувствието на девойката.

Освен това с покачването на килограмите тя чувства все по-голямо затруднение при извършването на някои обикновени дейности. Затова решава, че е крайно време се промени.

Първото, което прави, е да спре така наречения фаст фууд. Хамбургерите, пицата и поничките остават в миналото на момичето, а менюто му започва да включва основно риба, нетлъсто месо като пилешко, плодове и зеленчуци.

Освен това девойката започва да залага на порции с нормален размер и спира да преяжда. Така с резултатите не закъсняват. А за да се справи с отпуснатата кожа след отслабването, младата жена започва да прави упражнения.

Три пъти в седмицата тренира активно и почти навсякъде ходи пеша. Благодарение на новия си активен начин на живот 20-годишното момиче днес тежи с 14 килограма по-малко и се чувства перфектно в тялото си. Вижте невероятната му трансформация в галерията ни!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати