5 веган спортистки, които разбиват клишета за липсата на протеини

1 от 5 Снимки
5 веган спортистки, които разбиват клишета за липсата на протеини
Снимка: Facebook

1. Stefanie Moir


Никой няма да остане изненадан, когато чуе че тази веган-фитнес инструкторка, известна от YouTube средите, е получила признанието и за най-горещата дама-веган за 2016 година за Ирландия и цялото Обединено кралство. Медийната популярност, многобройните фенове и посещаемостта на YouTube канала на Стефани Моар доказват, че начинът ѝ на живот, пътуванията, храната и тренировките ѝ са атрактивни и приятни и запалват все повече и повече хора.

Обичайно, когато говорим за протеини, веднага в съзнанието ни изникват продукти като месо, яйца, мляко, сирене и т.н. Именно това е и главната причина, поради която повечето хора смятат, че вегетарианството и най-вече веганството неминуемо водят до дефицит на протеини в човешкото тяло.

Хубаво е обаче да се запознаете с даден вид хранене, преди да го изключите напълно като нещо вредно.

Ето ви няколко примера за дами, които са изваяли телата си и мускулите им ясно показват, че веганството не им е повлияло негативно, а напротив - то може да те накара само да станеш по-креативен и да опиташ вкусове и продукти, които не си познавал.

Ако сте решили да се обърнете към веган културата, тези дами могат да бъдат вашата лична мотивация. Ако ли пък все още не сте готови за подобна грандиозна стъпка - поне използвайте историите им за да научите малко повече и да не отхвърляте с лека ръка веганството или пък да се подигравате на хората, които спазват този начин на хранене.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари