Тя успя! Минус 27 кг за Блейк Лайвли

1 от 3 Снимки
Блейк Лайвли

Актрисата Блейк Лайвли успя. Тя се раздели с 27-те килограма, които бе качила по време на бременността си.

Лайвли качи 30 кг по време на втората си бременност. След като на бял свят се появи малката Инес, подобно на много майки, актрисата бе убедена, че ще трябва да се научи да живее с новото си тяло. Пред медиите тогава тя сподели, че се учи да се обича такава, каквато е.

Днес, 14 месеца по-късно, Блейк доказа, че няма невъзможни неща. 30-годишната звезда положи огромни усилия и днес показа на феновете си постигнатият резултат. А той е наистина впечатляващ.

На последната си снимка Лайвли демонстрира новите си стари форми. Над фотото тя написа: Дори да изглежда, че никога няма да свалите 30-те килограма, които сте качили по време на бременността, и да разглеждате Instagram, питайки се защо нямате дупе като на модел, знайте, че това е напълно възможно! Благодаря на треньора ми, че вкара задника ми във форма. Чувствам се много горда.

Звездата е категорична, че след второто дете нещата са по-различни. Когато ражда, тя се сдобива с тяло, което просто не е нейно. Въпреки това се учи да се обича във всяка форма – най-трудното нещо за всяка жена. Актрисата доказа на всички, че когато имаш воля, няма невъзможно неща.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати