Трите полезни храни, от които се дебелее

1 от 3 Снимки

1. Плодови кисели млека


Плодовото мляко е идеално за закуска – пълни глупости! Тези млека не само не са диетични. В тях има високо съдържание на захар и изобщо не са толкова здравословни, колкото производителите им се опитват да ни убедят. Ако искате подобен десерт, най-добре заложете на нормално кисело мляко и го комбинирайте с шепа, не повече, сушени плодове или с един банан.

Когато нещо е полезно, то не трябва по правило да е и нискокалорично. Консумацията на полезни храни обаче е от ключово значение за здравето. А само здравият организъм може да се раздели с излишните мазнинки здравословно.

Полезните храни, от които се пълнее, трябва да се похапват с мярка, ако не искате да се сдобиете с излишни килца. Сред всички модерни продукти, които ни предлагат диетолози и футуристи от всеки ъгъл, има три, които могат да съсипят всичките ви усилия в залата.

Макар и здравословни, тези три храни са си доста калорични. Ако си позволите да похапвате повечко от тях, мисията с отслабването неминуемо ще се окаже невъзможна. Кои са те, вижте в нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати