Истинско прераждане с режима на Дънов! Чудото става за 10 дни

Житен режим

Минете за 10 дни на чудния режим на Дънов и ще останете изумени. Методът му за лечение и отслабване е безотказен.

Уникалният режим на Дънов е доказвал достоверността си през десетилетията. Сега е точният момент, в който трябва да се възползвате от съветите на великия родоначалник на Бялото братство.

Всеки, който иска да отслабне или да се излекува от някоя от болежките си, трябва да отдели 10 дни, в които да изпълнява заръките на Дънов. Всеки, който е изпробвал метода, гарантира, че ще хлъцнем от удивление.

Всеки е чувал за житния режим на Петър Дънов. Малцина обаче знаят за какво се използва, а още по-малко са го изпробвали. Именно те обаче са доказателството, че действа.

При житния режим на Дънов в 10 поредни дни се ядат само позволените продукти и съставки. Солта и алкохолът са напълно забранени. За всеки от дните още от вечерта трябва да вземем сто грама жито и да го затворим много добре в термос, като сме го залели с вряла вода. На сутринта още на гладно изпиваме житената вода, към която сме добавили сока от половин лимон и малко мед.

Останалото в термоса набъбнало жито се разпределя на три порции и се яде на три пъти през деня. Заедно с него на ден са позволени три ябълки, девет ореха, три лъжици мед и един-два лимона.

Макар да е ограничена, храната е достатъчна, за да ни засити. В началото някои се чувстват леко отпаднали и без сили около втори-трети ден, но това усещане ще изчезна бързо. Причината за дискомфорта е, че организмът се настройва към режима на пречистване от вредните вещества, които го затлачват.

Ябълките са полезни за сърцето, орехите - за мозъка, а медът чисти кръвта. След десетдневния им прием се прави захранване с т.нар. ангелска супа. Те се състои от сварени картофи, моркови, лук и магданоз и е без грам сол и подправки. Пречистването води до ударно сваляне на килограми. С него се лекуват от леки до тежки болки и болежки. Пробвайте и ще се убедите.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.05.2019 14:30
1000 калории на ден как ви се струва достатъчно? Дори диети за отслабване на изключително затлъстели хора се дават минимум от 1200 калории. Не учете хората да гладуват, моля ви.
1
0
Анонимен
Анонимен
16.01.2019 16:30
"С него се лекуват от леки до тежки болки и болежки" - Да Ви имам класификациятя - че то било просто, защо ни е медицина и фармация????
8
3