Паласките изчезват само с упражнения и диета

Отслабване

Колкото и да е неприятно, има само два начина за премахване на паласките – с диета, която обаче да е щадяща, за да не предизвика изпит вид и страховита бледа кожа, и с постоянни физически упражнения.

Те, освен че ще ви накарат да забравите за паласките, ще подобрят и общото състояние на кожата ви, а лицето ви ще изглежда с няколко години по-младо. Лесно се правят паласки, но за премахването им се изисква упоритост.

Преди да се захванете с упражненията, анализирайте какво консумирате всеки ден. Концентрирайте зеленчуковото си потребление предимно върху зеленчуци в червен и зелен цвят.

Те трябва да се превърнат в основен доставчик на калории за вас, така че не се ограничавайте. Трябват и въглехидрати, които ще си набавите от необработен ориз и сладки картофи.

Плодовете яжте около обяд и не повече от един на ден, защото в плодовете се съдържа доста захар. Чисто месо без мазнини, например домашни пилета и прясна риба са чудесен избор.

Първото упражнение е доста просто на пръв поглед, но натоварващо за тялото. Легнете по гръб, като изпружите краката си. Ръцете ви лежат покрай тялото. Сгънете тялото си по такъв начин, че да достигнете с една ръка едната си пета.

Диета

Движението прилича на обикновен наклон, но в легнало положение. Повторете същото с другата ръка и с другата пета. Направете толкова повторения, колкото можете да издържите.

Следващото упражнение е усложнена коремна преса. Легнете по гръб със сгънати колене, краката да опират в пода. Ръцете са зад главата. Вдигнете горната част на тялото, като в същото време го завъртите рязко наляво.

Все едно че искате да докоснете с десния си лакът лявото коляно. Не отлепяйте стъпалата от пода. Съсредоточете се върху мускулите на корема си. Бавно се върнете в изходно положение и повторете за обратната страна.

Последното упражнение е вдигане на крака от лег. Легнете на дясната си страна, като левият крак се разположи върху десния, дясната ръка – както ви е удобно, а лявата – зад главата.

Повдигайте горната част на тялото и левия си крак нагоре, след това повторете същото и за другата страна. Не бързайте, правете упражненията бавно, за максимално напрягане на мускулите.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати