ezine.bg»Статии»Спорт»Фитнес грешките, заради които не отслабвате

Фитнес грешките, заради които не отслабвате

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
1 от 7 Снимки

1. Тренирате без инструктор


Ако сте начинаещи в тренирането, е желателно до вас да има специалист, който да ви изготви най-правилния режим. Всеки човек е различен и се нуждае от индивидуална програма, съобразена с нуждите му. В случай че тренирате сами, има вероятност да ползвате уредите неправилно и да изберете погрешни упражнения.
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Красивата фигура е сред приоритетите на съвременния човек. Въпреки че животът ни е много улеснен и науката е напреднала значително, все повече са хората, които страдат от наднормено тегло и всячески се борят с него.

Както навярно вече сте научили, само с диета няма как да влезете във форма и да запазите добрите резултати за дълго време. За да се преборите завинаги с тлъстинките, трябва да водите активен начин на живот.

Това означава, че е наложително да спортувате поне три пъти в седмицата. Плуването, тичането, колоезденето са чудесен начин да поддържате тялото си стегнато. От друга страна обаче, при това забързано ежедневие е трудно да отделяме време за подобни занимания. Тогава тренировките във фитнеса ни се виждат най-добрата възможност за спорт.

За жалост обаче, понякога и те не дават резултат и това е така заради грешки, които допускат начинаещите в спортуването. Вижте в галерията ни кои са най-големите ви фитнес престъпления, заради които не можете да се сдобиете с тялото на мечтите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати