Ezine.bg»Статии»Спорт»Фитнес грешките, заради които не отслабвате

Фитнес грешките, заради които не отслабвате

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
7 от 7 Снимки

7. Не подбирате менюто си


Ако нездравословните и мазни храни продължават да са основна част от менюто ви, тренировките няма да ви избавят от излишните килограми. За да отслабнете ефективно, трябва да се придържате към полезни храни, богати на протеини.

Красивата фигура е сред приоритетите на съвременния човек. Въпреки че животът ни е много улеснен и науката е напреднала значително, все повече са хората, които страдат от наднормено тегло и всячески се борят с него.

Както навярно вече сте научили, само с диета няма как да влезете във форма и да запазите добрите резултати за дълго време. За да се преборите завинаги с тлъстинките, трябва да водите активен начин на живот.

Това означава, че е наложително да спортувате поне три пъти в седмицата. Плуването, тичането, колоезденето са чудесен начин да поддържате тялото си стегнато. От друга страна обаче, при това забързано ежедневие е трудно да отделяме време за подобни занимания. Тогава тренировките във фитнеса ни се виждат най-добрата възможност за спорт.

За жалост обаче, понякога и те не дават резултат и това е така заради грешки, които допускат начинаещите в спортуването. Вижте в галерията ни кои са най-големите ви фитнес престъпления, заради които не можете да се сдобиете с тялото на мечтите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати