ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диета за слаби и красиви ръце

Диета за слаби и красиви ръце

Диета за слаби и красиви ръце

Изящните ръце са сред най-привлекателните женски части. За жалост, именно горните крайници най-лесно губят форма заради увиснала кожа или при натрупани излишни мазнини. Ако и вие имате втория проблем, значи спешно се нуждаете от промяна в менюто си.

За да се радвате на по-слаби ръце, е важно да спазвате едно основно правило. Яжте по повече от 3 пъти на ден, но в малки количества. Порциите ви не бива да са по-големи от размера на юмрука ви.

Другото важно правило е да пиете много вода. Между 2 и 2.5 литра е количеството минерална или изворна вода, която трябва да приемате на ден. Благодарение на течностите ще успеете да намалите целулита в тази област. Не бива да забравяме, че една от причините за портокаловата кожа е именно нарушеният воден баланс в организма ни.

Откажете се от кафето и черния чай, които също водят до обезводняване на тялото и влошават качеството на кожата.

Премахнете от менюто си всякакви полуфабрикати, бързи храни, солени продукти или храни с високо съдържание на преработена захар. Избягайте и храни с консерванти. Същото се отнася и за напитките, съдържащи изкуствени подсладители.

Наблегнете на храните, богати на витамин А. Най-много той се съдържа в морковите в оранжевите и червените плодове и зеленчуци. Затова обогатете менюто си с повече моркови, портокали, тиква, кайсии, мандарини, чушки, сладки картофи, домати.

Диета за слаби и красиви ръце

За слаби и красиви ръце наблегнете още на храни като спанак, кейл, ябълки, круши, кафяв ориз, боб. Използвайте само растителна мазнина, при това по възможност качествен зехтин.

За да са стегнати и красиви ръцете ви обаче, не бива да разчитате само на подбрано меню, защото спортът също има голямо значение. Използвайте уреди за трениране на ръце във фитнеса поне три пъти седмично. Задължително започвайте сутрините си също с вдигане на гири, съобразени със силата ви. Карайте колело, тичайте и играйте тенис, плувайте. Всичко това ще ви помогне да се сдобиете с ръцете на мечтите си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати