Ето го режимът, с който Шарън Стоун изглежда изумително на 60 години

1 от 3 Снимки

1. Пилатес


Холивудската звезда е голям фен на упражненията по пилатес и отдавна ги е заместила с тренировките във фитнес залата. За пилатес не ѝ се налага да напуска дома си, защото тези упражнения може да се правят на всякъде. Това улеснява и честотата на изпълнението им, тъй като може всеки ден да се тренира.

Наскоро актрисата Шарън Стоун навърши 60 години, но формите на тялото ѝ са все толкова перфектни както през 1992 година, когато изигра серийната убийца във филма Първичен инстинкт.

За да изглежда толкова добре, 60-годишната актриса се придържа към строго определен режим, който е доказал ползите си в течение на времето. Може да го видите в нашата галерия.

В интервю за Ню Йорк Таймс красавицата споделя, че е запазила фината си фигура благодарение на дисциплина и внимателно подбиране на храна.

Актрисата споделя, че с напредване на възрастта жените трябва да стават по-активни физически и да внимават с какво се хранят, за да съхранят не само външния си вид, но и здравето си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.03.2018 20:11
започнах да пия Chocolate Slim и ядях всичко каквото си исках и загубих 9кг. Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F
0
0