Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Сексапилната Нина Агдал поддържа перфектно тяло с това хранене

Сексапилната Нина Агдал поддържа перфектно тяло с това хранене

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Нина Агдал
Снимка: Instagram
Нина Агдал

Всяка жена иска да има тялото на модел, но дали всяка е готова да спазва хранителния режим на истинските модели? В галерията ни може да видите менюто на един от най-известните съвременни модели Нина Агдал.

26-годишната красавица не разчита само на добрите си гени, а се старае да да се да се поддържа във форма не само заради модния подиум, а и заради здравето си.

Тя комбинира здравословната закуска, обяд и вечеря с много движение, като споделя, че нерядко закусва, докато разхожда кучето си Дейзи.

Ето каква е обичайната рутина при хранене на Нина Агдал, като моделката си признава, че я нарушава понякога с някой сочен бургер или пица.

1. Закуска

За закуска Нина хапва овесена каша с ябълки, стафиди и канела. Пие и капучино с бадемово мляко. На път за тренировката ѝ за деня, тя си взима сок, като любимият ѝ е от ябълка, джинджифил и мента.

2. Обяд

За обяд Нина хапва най-често сандвич от варено пилешко месо, авокадо и домати. Задължително за всеки обяд изпива и по чаша джинджифилов чай с мед, като споделя, че това стимулира енергичността ѝ.

3. Вечеря

Вечерята на Нина е най-обилното ѝ хранене за деня. Най-редовно хапва в ресторант, като си поръчва ребра на барбекю с гарнитура от задушен спанак, артишок, тортила и пикантна риба тон. Най-поръчваният ѝ коктейл за това ястие е мартини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати