Яжте на воля по Великден! След това е лесно

Яжте на воля по Великден! След това е лесно

Поредната порция празници е на прага ни. Великден и Коледа по правило означават големи трапези и обилно похапване. Резултатите са поне няколко килца отгоре.

След празничните дни за много хора им е трудно да се напъхат в тесните дънки. За щастие този път повод за истерия няма. Популярната диетоложка Вера Борисова ни съветва с кеф да си позволим всичко, което ни се яде по Великден.

Съветът на диетоложката е да се отдадем на изкушенията за ден или два, не повече. Веднага след празника обаче трябва да се вземете в ръце. Това означава подходяща диета с точно меню, която ще ви отърве скоростно от излишното.

Всичко, което сте качили по време на празника, ще си отиде до края на диетата. Тя гарантира до минус 3 килограма. На практика е трудно да сте качили повече за два дни похапване. Освен това ще се чувствате по-леки и пречистени.

Ден едно. В първия ден диетичната закуска включва 2 сварени яйца, портокал и кафе без захар. На обед са позволени осем сушени сливи, които преди това сме накиснали във вода. На вечеря заложете на едно сварено яйце и един портокал.

Ден втори. Закуска от кафе без захар и 30 г кашкавал. Диетичният обяд трябва да включи един портокал и едно варено яйце. Вечерята е от една чаша прясно мляко и една ябълка.

Ден трети. Третия ден закусваме само с чаша чай без подсладители. Обядваме салата от моркови и зеле заедно с 30 грама кашкавал. А вечерята ни е само чаша с прясно мляко.

Яжте на воля по Великден! След това е лесно

Ден четвърти. За закуска се похапва купичка прясно мляко с мюсли. Обядът е по избор, без ограничения. Диетичната вечеря се ограничава до два портокала.

Това е. С този режим ще се върнем отново във форма, като може дори да сме по-слаби от преди. Единственото условие е да започнете диетата веднага след празничното преяждане. Спазвайте менюто за 4-те дни стриктно и ще успеете.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати