Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»С тези 5 стъпки ще стопите бързо великденските килца

С тези 5 стъпки ще стопите бързо великденските килца

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
Бързо отслабване след Великден

Покрай отбелязването на Великден почти всеки от нас си позволи да похапне повече мръвки, козунаци, яйца и шоколадови десерти. Това е в рамките на нормалното.

При толкова вкусни ястия на Великденската трапеза трудно може да се запази желязно самообладание. Просто трябва да се отдадем на изкушението и да му се насладим.

Но празничните трапези вече са зад гърба ни, а лятото се задава и нямаме много време за губене. Налага се да вземем спешни мерки, ако искаме бързо да свалим килца, качени след обилното похапване около Великден. За щастие има начин това да се случи, при това за не повече от седмица.

Можете да влезете във форма и отново да носите любимите си дънки или прилепнали рокли, ако спазвате определени правила. Вижте в галерията ни кои са тези лесни трикчета, които ще ви се притекат на помощ точно на време.

Стъпка 1. Пийте лимонова вода

Добавете към 2 л вода сок от 2 лимона и изпийте течността в рамките на деня. Приготвяйте напитката в продължение на 3-4 дни, за да пречистите организма си и отново да се вталите след Великден.

Стъпка 2. Намалете въглехидратите в менюто си

Листни зеленчуци

3-4 дни заложете на протеинови храни и се старайте в менюто ви да не присъстват продукти като различни видове хляб, паста, вкусотии с ориз, ястия с картофи.

Стъпка 3. Яжте повече листни зеленчуци

Пролетта е идеалното време да похапвате повече спанак, коприва, лапад, кейл, зеле, маруля, салата Айсберг. Те са засищащи, но нискокалорични. Използвайте ги, за да си приготвите вкусни диетични салати, супи за отслабване и всякакви зелени гарнитури.

Стъпка 4. Яжте често

На ден трябва да похапвате по 5 пъти, като при всеки път порцията ви не трябва да надхвърля размера на юмрука ви.

Разходка

Стъпка 5. Движете се активно

Стопли се и вече нямате оправдание да ползвате кола или градски транспорт за всяко излизане. Просто ходете пеша повече и скоро ще влезете във форма, без да се налага да се вихрите във фитнеса или да гладувате.

За да отслабнете бързо опитайте още и смутита за отслабване и различни бързи диети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest