Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Свалете 4 кг за по-малко от седмица с тази вкусна диета

Свалете 4 кг за по-малко от седмица с тази вкусна диета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
3 от 3 Снимки

Вечеря


За вечеря е добре да се придържате към порции, съдържащи най-много 500 калории. Избирайте между някое от следните вкусотии или подберете хапване по свой вкус.
1. Купичка с 2 с.л. кафяв ориз, сварен бял фасул и зеленчуци в съотношение 1:1, 1 ч.ч. гуакамоле
2. Порция пилешки гърди с броколи
3. 2 бр. печени сладки картофи, 1 кубче тофу, 1/2 ч.ч. сварена царевица
4. Порция паста с маслини, фета и сушени домати
5. Порция спагети с кюфтенца и доматен сос.

Ако имахте възможност да изработите свой собствен план за отслабване, какво щеше да включва той? Повечето диетични режими се основават на много голямо ограничение и включват скучни и безвкусни храни като извара, оризови блокчета, варено жито и др.

Но наистина ли те са най-доброто решение, когато се нуждаем от отслабване, но и от вкусна храна? Истината е, че не е нужно да включвате в менюто си само храни, известни като диетични, когато искате да контролирате теглото си.

Можете да го направите и като приложите нашия лесен и апетитен режим, който ви позволява да се храните разнообразно, като заедно с това отслабвате.

Тайната на успеха му се крие в малките порции, честото похапване, много протеини и полезни вещества. Вижте в галерията ни из между кои храни можете да избирате за закуска, обяд, вечеря. Набележете си продукти, които да използвате и започнете своето отслабване още днес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати