Диета за отслабване на ханша и дупето

Диета за отслабване на ханша и дупето

Мазнините имат лошото качество да се натрупват по ханша, корема и дупето. Дори и слаби, напълнеем ли в тази област, често телата придобиват крушовидна форма. Различните диети и упражнения помагат да свалим част от излишното си тегло, но въпреки това мастните натрупвания в тези области не изчезват.

Няма нищо странно в това. Ханшът и дупето са най-трудните части от тялото за топене на мазнини. За целта ви представяме подходяща диета, която ще ви помогне да се справите успешно с мазнините в тези две проблемни областти.

Диетата продължава десет дни. Ако искате да продължите с нея, трябва да си починете поне пет дни, за да дадете шанс на организма да си почине. Важно е, докато трае, да избягвате алкохола. Нека ограниченият хранителен режим да е придружен и с поне 20 минути упражнения на ден. Пийте поне по седем чаши вода на ден, както и по три чаши чай от глухарче (сутрин, обед и вечер).

В първия ден на диетата започнете с чаша чай от глухарче вместо кафе. Не слагайте захар. Хапенете филия пълнозърнест хляб и 50 грама сирене. На обед хапнете 100 грама ориз на пара, зелена салата, ябълка и две филии пълнозърнест хляб. За следобедна закуска хапнете плод по ваш избор. За вечеря яжте 200 грама риба на скара, 100 грама зеленчуци на пара, половин кисело мляко с 1 лъжица мед. Преди лягане изпийте 350 мл чай от глухарче.

Диета за отслабване на ханша и дупето

Вторият ден започнете по ваш избор или с 350 мл чай от глухарче, или с чаша сок от грейпфрут. Закусвайте с филия пълнозърнест хляб и 60 грама сирене. Нека обядът ви да е съставен от броколи и грах на пара, варено яйце, 2 филии пълнозърнест хляб и една ябълка. За следобедна закуска изяжте една кофичка нискомаслено кисело мляко. На вечеря хапнете зелена салата, пържола на скара без мазнини, два резена ананас. Преди лягане изпийте 350 мл чай от глухарче.

Третият ден на диетата ви нека започне с кафе без захар или неподсладен чай по ваш избор. Хапенете филия печен пълнозърнест хляб и 60 грама сирене. Обядвайте зеленчуци на пара, 60 грама макарони с домат и 1 консерва риба тон. За следобедна закуска си вземете ябълка. На вечер яжте зелена салата, 250 г пиле на фурна, 2 филии пълнозърнест хляб, половин кофичка кисело мляко. Преди лягане изпийте 350 мл чай от глухарче.

Диета за отслабване на ханша и дупето

Четвъртият ден на диетата е за пречистване. Пийте много вода през деня, а сутрин, обед и вечер по 350 мл чай от глухарче. Вместо основните хранения се подкрепете с по една ябълка или киви. Ако не можете да издържите, за обед или вечеря изяжте едно твърдо сварено яйце.

В петия ден на диетата започнете с фреш от пресен портокалов сок. Хапенете за закуска сварено яйце, 60 г сирене и две пълнозърнести бисквити. Обядвайте със зелена салата, пилешки гърди на скара, 100 г сурови зеленчуци по ваш избор. За следобедна закуска хапнете един банан и една ябълка. Вечеряйте с варен спанак, 1 бифтек на скара, 2 филии пълнозърнест хляб и половинка обезмаслено кисело мляко с 1 ч.л. мед. Преди лягане изпийте 350 мл чай от глухарче.

Повторете режима в следващите пет дни, оставащи до края на диетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати