ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Ефективно отслабване в бедрата

Ефективно отслабване в бедрата

Ефективно отслабване в бедрата

Изгарянето на калории е от ключово значение за намаляване на общата телесна мазнина. Ефективната комбинация от здравословно хранене и упражнения ще ви помогне за тази цел. В зависимост от групата мускули, върху които се съсредоточавате, вие можете да избирате коя част от тялото си да оформите.

Ако сте решили да работите в посока отслабване на бедрата, наблегнете на упражнения от рода на колоездене, бягане, скачане на въже. Изключително продуктивни са и упражненията с изталскване на тежести с крака.

Все пак, ако се съсредоточим върху ефективно отслабването на бедрата, започнете с изкачване на наклонени повърхности. Ако имате възможност, натовареното изкачване на планинска пътека е чудесно упражнение за бедрата.

Но не всеки има щастието да живее до планина, така че и изкачването на стълби може да послужи за целта. Когато усетите увеличаване на сърдечния ритъм, това означава, че сте започнали да горите калории.

Кляканията също са ефективен метод за отслабване на бедрата. Правете по три серии по петнадесет клека, като на всеки два дни се опитвайте да ги увеличавате.

При следващото упражнение за бедра застанете прави. Свийте десния крак в коляното и подпрете ръце на него, докато другия крак изпънете възможно най-много назад. След това сменете краката. Правете по две серии по десет подобни клека.

Определено не пропускайте първото хранене на деня, тъй като то ще активизира метаболизма ви, което помага да се намали общата телесна мазнина. Това е и начинът за отслабване на бедрата.

Ефективно отслабване в бедрата

Избягвайте рафинираната захар на всяка цена. Яжте храни, богати на фибри, въглехидрати и протеини. Това ще ви даде сила за предстоящата тренировка. Също така, това са основните елементи, необходими за изграждането на мускулите и като част от диетата за слаби бедра.

Хранете се по-малко, но на всеки няколко часа. Така ще бъдете сити, без да преяжджате, а тялото ще има необходимата енергия да функционира правилно. Наблягайте на плодове и ядки между основните хренения.

Забравете поне временно за подсладените сокове и газираните напитки. Пийте много вода. Това ще ви спести стотици калории. Освен че е нула калории, водата ще ви поддържа хидратирани, което също помага при загуба на тегло. Приемайте много вода и преди хранене, това ще помогне да се ядете по-малко и така няма да пълнеете.

За цялостно отслабване, разгледайте нашите изпитани диети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest