Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

2 от 4 Снимки

Работете за всички мускули


Това, че топите мазнините в областта на корема, е добре, но искате и оформени мускули в тази област. За целта обаче трябва да тренирате всичките мускули, не само част от тях. Коремните преси са добър вариант, но те тренират само предната част на корема. Добавете усукващи движения в седяща позиция или докато правите коремните преси. Така ще тренирате и останалите групи мускули на корема. Натоварвайте страничните мускули със същата интензивност, с която работите и с предните.

Плоският, тонизиран корем не само увеличава самочувствието, но също така намалява шансовете ви да развиете множество животозастрашаващи заболявания. Излишното тегло в областта на талията е свързано с диабет, инсулт, сърдечни заболявания и висок холестерол.

Въвеждането на корема във форма намалява риска от появата на тези заболявания. Видът на тази област влияе на цялостното ви здраве, така че поддържането на корема е жизненоважно.

Не мислете, че целта е недостижима, просто знайте, че правите това за себе си и бъдете постоянни. Нужни са упражнения, специфичен хранителен режим и лека промяна на начина ви на живот. Със сигурност ще се справите.

За да улесните процеса, вижте в следващата галерия няколко съвета за оформяне на коремните мускули.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати