Тайните на релефния корем

1 от 4 Снимки

Пийте зелен чай


Зеленият чай доказано усилва имунната система и се бори с раковите клетки в тялото ни, но също така работи много добре, за да подпомогне изгарянето на наднорменото тегло и телесните мазнини. Компонентът епигалокатехин галат в зеления чай стимулира процеса на изгаряне на мазнините.

Трябва да изпиете най-малко седем чаши зелен чай на ден, за да се стине до желания ефект. Най-добре да си вземете безкофеинова версия на напитката, защото големите количества кофеин (теин) не са препоръчителни. Чаят е добър за ежедневна употреба, но подобни количества приемайте само когато сте в процес на сваляне на мазнините.

Можете да тичате километри, да пракарвате часове в правене на коремни преси и да се изтощавате с какви ли не други упражнения, но това не е гаранция, че ще успеете да се сдобиете с така искания релефен корем. Това е трудно постижима цел дори и за най-добрите или запалени фитнес маниаци.

В никакъв случай не се отказвайте заради първите две изречения обаче. Трябва ви добра новина и тя е, че повечето мъже, жени и да, дори жени, които са родили или са имали цезарово сечение, могат да загубят мазнините в стомаха и да развият своите коремни мускули така, че шесте естествени двойки мускули в тази област да изпъкнат.

За целта обаче трябва да се отсеят митовете и заблудите за получаване на плочки на корема, които са се настанили в общественото съзнание. За целта вижте в следващата галерия кои са тайните на релефния корем.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати