Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Тайните на релефния корем

Тайните на релефния корем

2 от 4 Снимки

Яжте повече мазнини


Да, напълно осъзнаваме как звучи това, но последните изледвания показват, че консумацията на здравословни ненаситени мазнини като кокос, авокадо, зехтин, риба, ядки и семена, не само снабдява тялото ни с важни хранителни вещества, задоволява апетита ни, но и спомага за изарянето на натрупаните мазнини. Проучванията показват, че хората, които ядат здравословни мазнини като срещащите се в средиземноморската диета, имат по-нисък индекс на телесна мазнина. Тези хора доказано горят по-лесно излишните килорами.

Можете да тичате километри, да пракарвате часове в правене на коремни преси и да се изтощавате с какви ли не други упражнения, но това не е гаранция, че ще успеете да се сдобиете с така искания релефен корем. Това е трудно постижима цел дори и за най-добрите или запалени фитнес маниаци.

В никакъв случай не се отказвайте заради първите две изречения обаче. Трябва ви добра новина и тя е, че повечето мъже, жени и да, дори жени, които са родили или са имали цезарово сечение, могат да загубят мазнините в стомаха и да развият своите коремни мускули така, че шесте естествени двойки мускули в тази област да изпъкнат.

За целта обаче трябва да се отсеят митовете и заблудите за получаване на плочки на корема, които са се настанили в общественото съзнание. За целта вижте в следващата галерия кои са тайните на релефния корем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати