Как Кейт Мидълтън успя да отслабне толкова бързо след раждането?

Как Кейт Мидълтън успя да отслабне толкова бързо след раждането?

Кейт Мидълтън е невероятна! Херцогинята на Кеймбридж роди трето дете в края на април тази година, но броени часове след събитието показа свеж вид и великолепна фигура. Видът на младата майка озадачи всички и стана причина за ожесточени дебати.

Повечето дами недоумяват как Кейт как е успяла да се възстанови от раждането толкова бързо, а сега дори е със старите си килограми. Обикновено на жените им отнема известно време, докато си върнат предишните мерки, като при някои този период продължава години. Ясно е обаче, че случаят със съпругата на принц Уилям не е такъв и експерти обясняват защо се е получило така.

Има жени, които бързо се възстановяват след раждането. Това се дължи на храненето им по време на бременността и физическата им активност. Сигурно Кейт Мидълтън също е спазвала специален хранителен режим с балансирано меню преди появата на третото ѝ дете, коментират специалисти от Женска здравна клиника в Лондон.

Говори се, че херцогинята на Кембридж е спазвала диета, богата на протеинови храни. Тя е наблягала на леки меса, свежи зеленчуци и плодове. Но е избягвала пърженото, мазното, киселото и соленото. Приемала е и много течности.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати