Диетата и упражненията на Джейн Сиймур

Диетата и упражненията на Джейн Сиймур

Въпреки че вече е на 67 години, актрисата Джейн Сиймур изглежда и се чувства по-добре от всякога. Тя споделя, че се чувства добре в собствената си кожа и много по-секси, отколкото когато е била по-млада.

Тази увереност идва от успешната ѝ актьорска кариера, която продължава и до днес. Джейн вече няма нужда да се доказва и търси показност. И въпреки това все още привлича вниманието към невероятната си фигура и външен вид. Ето как се храни и тренира, за да ги постигне.

Спортува редовно, като съчетава различни практики. Актрисата често ирае голф. Освен това от 30 години се занимава с пилатес. Редовно е и във фитнес залата.

Прави изометрични упражнения. Това са движенията, при които мускулите са ангажирани и се увеличава издръжливостта им. Сиймур споделя, че с тяхна помощ поддържа плосък и стегнат корем. Особено популярно такова упражнение е планкът. В интервю тя казва, че с тези упражнения се укрепват коремните мускули, което води до по-тънка и издължена визия.

Не се претоварва. След като преди десет години ѝ е направена операция на гръбнака заради дискова херния, Джейн е внимателна, става ли въпрос за упражнения. Не практикува интензивна йога или колоездене. Преди да започне тренировка, взема горещ душ. След това от 10 до 30 минути ходи на бягащата пътечка. Прави и леки упражнения с малки тежести.

Яде домашно отгледани зеленчуци. Актрисата не консумира нездравословна храна. Вместо това се наслаждава на нещата, които отглежда в собствената си градина. Отглеждането на собствени зеленчуци е добро не само за храненето, а и като тренировка. Пренасянето на пълна кошница например е като вдигане на тежести.

Диетата и упражненията на Джейн Сиймур

Що се отнася до напитките, Джейн Сиймур обича да пие вино, като предпочита бялото.

Обикаля с внуците си. Актрисата е майка на четири деца и баба на три внучета. Споделя, че внуците ѝ я карат да се чувства жива и нужна, а прекараното с тях време е свързано с безусловна любов. Те са мотивацията ѝ да е здрава, защото иска да им покаже света.

Харесва се такава, каквато е. Актрисата, която помним в ролята на д-р Куин Лечителката, споделя, че веднъж е опитала ботокс и не е доволна от резултата. Предпочита да изглежда възможно най-добре за годините си. Казва, че харесва твърде много бръчките си, за да ги отстрани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати