Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетата, с която Майли Сайръс успя да отслабне толкова много

Диетата, с която Майли Сайръс успя да отслабне толкова много

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
Майли Сайръс

Майли Сайръс много пъти е казвала, че още от дете е обсебена от външния си вид и винаги преценява внимателно визията си. Въпреки това за никого не е тайна, че имаше период, в който скандалната певица и актриса беше позанемарила тялото си.

Всички излишни килца обаче вече са само минало за певицата. Неотдавна тя пак успя да влезе във форма, а сега споделя с почитателите си с какво се храни, за да изглежда толкова добре.

Един от основните фактори, довел до отслабването на звездата, е нейното решение да спре да консумира животински продукти. Майли е яростен защитник на правата на животните, поради което спазва веган безглутенова диета.

Обикновено младата певица приема за закуска витаминозно смути, съдържащо тиква, бадеми, портокали или друг полезен плод. Денят ѝ продължава с още 3-4 похапвания, включващи основни хранения и леки закуски. За обяд тя често консумира бобена супа, гъби портобело, кейл, сушени домати, безглутенова паста, моркови, грах.

Певицата също така изтъква, че вече не употребява алкохол. Майли твърди, че се е сбогувала завинаги с опиатите и провокациите и вече е нов, по-балансиран човек.

За това допринасят също йога упражненията, които практикува, и пилатес. Тя е почитател на Ащанга йога и често споделя с последователите си в Инстаграм някои от движенията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати