Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Ники Китаеца съветва: Храни се така, за да си слаб и енергичен!

Ники Китаеца съветва: Храни се така, за да си слаб и енергичен!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Закуска

Помните ли Николай Първанов, който нашумя покрай връзката си с певеца Азис преди години? Сега от нежния образ на Ники Китаеца няма и помен, а атлетичният мачо се е посветил изцяло на любовта си към фитнеса и здравословното хранене. Своите познания в областта Ники споделя и с хората, които също искат стройна фигура и добро здраве.

Според Първанов в един здравословен режим на хранене е важно да присъстват растения, богати на витамини, антиоксиданти, бетакаротини. Като такива той посочва микрорастенията.

Изключително полезни и функционални храни са репичките, кейлът, амарантът, босилекът, посочва Ники, цитиран от РазкритияКом.

Много от желаещите да отслабват си мислят, че това ще стане с глад и лишения, но Ники Китаеца посочва, че пропускането на хранене е една от големите грешки. Той изтъква, че регулярният прием на малки порции е ключът към добрата фигура.

За правилното и здравословно отслабване трябва да се яде, а не да се гладува. В никакъв случай не бива да се пропуска закуската, казва още Първанов.

Той допълва, че за да е най-полезна една закуска, трябва да е богата на плодове. И малките похапвания между основните хранения са важни. Следобедната закуска също не бива да се пропуска.

Когато се почувствате изтощени към края на работния ден, направете си смути от листни зеленчуци и ще почувствате прилив на енергия, съветва бившият приятел на Азис.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати